Campagnes in Nederland

God heeft ons geroepen om mensen kennis te laten maken met het evangelie door o.a. openlucht campagnes te houden in Nederland. Geen gebouw, geen kerk, geen tent en dus geen drempel, maar een aandachttrekkend podia in het middelpunt van de stad. Een campagne bestaat uit vier aaneengesloten avonden zodat de mensen na de eerste avond hun kennissen meenemen naar de volgende avond. De avonden staan volledig in het teken van redding en bekering. Na afloop krijgen alle bekeerlingen (na achterlaten van de contactgegevens) een gratis nazorgboekje en een bijbel om ze op weg te helpen. Binnen 24 uur worden deze mensen nagebeld door de nazorgers uit de lokale kerk om hen uit te nodigen voor een kennismaking, cursus of kerkdienst. De kosten voor de campagnes worden volledig betaald vanuit giften.

Het is zoals wij noemen een “Turn-key campagne”.  Stichting Nederland Gered kan op elke locatie (zonder veel werk en moeite vanuit de lokale gemeenten) de campagne volledig opbouwen, beheren en houden.

 • Professioneel podium
  Er wordt voor meer dan € 100.000 waarde aan apparatuur gebruikt incl. een groot podium (8×8 meter), 10 meter catwalk, veel lichten, uitstekend geluid (geoptimaliseerd voor buiten) en een 12m2 LED-scherm beheert door onze professionele evenementen partner.
 • Professionele artiesten
  De ‘Daughters of Davis’ verzorgen het muzikale aspect van de avonden. Zij zijn internationaal bekend en staan o.a. met Trinity op het podium. Belangrijker is dat zij kwaliteit bieden (ze zijn gewend om voor een niet-gelovig publiek te spelen, volle zalen te trekken en daar het evangelie uit te dragen)
 • Krachtige prediking
  Op een ‘motivational speaking’ manier zal het evangelie kort, duidelijk, helder en bijbels uitgedragen worden (tweemaal per avond)
 • Diverse optredens
  Professionele mime-spelers, toneelspelers en koren worden ingezet om het programma bij te staan
 • Bovennatuurlijke werking van God
  Tijdens de campagne zien we wonderen en tekenen gebeuren zoals beschreven staat in Markus 16:17-20.
 • Professioneel team van vrijwilligers
  Vanuit het hele land werken enthousiaste vrijwilligers mee die volledig achter de visie van Stichting Nederland Gered staan en de campagnes praktisch ondersteunen
 • Waardige marketing
  Prachtige flyers, posters en kaarten zijn aanwezig die kunnen worden verspreid door de meewerkende lokale kerken.

De gehele campagne is erop gericht om zoveel mogelijk mensen te trekken naar de avonden.

Organiseer een campagne in uw regio!

Aankomende activeiten:

09 september 2018 – Christengemeente Gorinchem
19 september 2018 – Evangelisatie training Bijbelschool Foundation 4 Life
26 september 2018 – Praktijk evangelisatie in Amersfoort met studenten Bijbelschool Foundation 4 Life
10 oktober 2018 – Praktijk evangelisatie in Amersfoort met studenten Bijbelschool Foundation 4 Life
21 oktober 2018 – Tiener samenkomst bij de Pijler in Lelystad
11 november 2018 – Jongerenweekend Stichting Kaleb
14 november 2018 – Praktijk evangelisatie in Amersfoort met studenten Bijbelschool Foundation 4 Life
21 november 2018 – Praktijk evangelisatie in Amersfoort met studenten Bijbelschool Foundation 4 Life
25 november 2018 – Reveilgemeente Lelystad

Evangelisatie training in Amersfoort

Altijd al hebben leren evangeliseren? Of wil je een concrete leidraad en uitleg hebben waar je wat aan hebt op je werk, thuis, op verjaardagen of op straat? Dit is je kans!

Zaterdag 6 oktober 2018 geven we weer een interkerkelijke evangelisatie training! De deelname is geheel gratis (wel collecte i.v.m. zaalhuur). De locatie is centraal gelegen in Nederland, namelijk op 4 min. afstand met de stadsbus vanaf Amersfoort Centraal Station. De toerusting duurt van 10:00 uur tot 14:00 uur waarna de praktijk begint tot 16:30 uur.

Meer informatie

Maak het werk mogelijk

Door ons financieel te helpen, door met ons in gebed te strijden of door heel praktisch te voorzien in benodigd werk voor de campagnes!

Contact en vragen

Heeft u vragen over Stichting Nederland gered of het werk wat wij doen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons! We staan u graag te woord. U kunt ons bellen op 06-47045659 of stuur ons een email op info@nederlandgered.nl