Locatie evangelisatie training:

‘De Nieuwe Kerk’ in Amersfoort – Bushalte Daltonstraat stopt voor de kerk

Kosten evangelisatie training:

Gratis
(wel collecte i.v.m. huur zaal)

Datum evangelisatie training:

Zaterdag 6 oktober 2018
9:30 uur inloop – 16:00 uur einde

Logo-Nederland-zal-worden-Gered-vierkant

Evangelisatie training

Ons hart staat in vuur en vlam om Nederland te redden door het krachtige bloed van Jezus. Maar wij kunnen niet al uw collega’s, uw buurman, uw familie en uw vrienden bereiken. Die plek van invloed heeft u namelijk. Onze visie is simpel maar effectief. Het is gebaseerd op Efeze 4:11-12. Het is onze taak om het Lichaam op te bouwen en de Heiligen toe te rusten.

We rusten u graag in Amersfoort toe om met vrijmoedigheid, vol kracht, helderheid en zelfverzekerd de goede boodschap te brengen. Op uw werk, bij uw buren, op de sportclub, op een verjaardag of waar u zich dan ook bevind. De toerusting duurt van 10:00 uur tot 14:00 uur waarna we vervolgens het geleerde direct in de praktijk gaan brengen. We zullen gaan evangeliseren in het centrum van Amersfoort (de gehuurde kerkzaal bevindt zich nabij het centrum).

  • Levensveranderende reis van logica
  • Grondig fundament vanuit het Woord van God
  • Jaren praktijkervaring met veel voorbeelden en situaties
  • Duidelijke video voorbeelden
  • Door de hele training heen vraag en antwoord
  • Puttend uit jaren ervaring op allerlei gebieden met confrontatie van allerlei bevolkingsgroepen, afkomsten en sociale verschillen.

U krijgt een rode draad in handen die u zich snel eigen heeft gemaakt zodat u in de kracht van de Heilige Geest vol liefde de geweldige reddende Waarheid mag delen.

De deelnemers krijgen een rode draad mee van a  tot z met letterlijk welke vragen ze kunnen stellen om zo naar het punt van redding te komen. Vanaf punt A ‘hoe stuur ik een gesprek naar God’ tot punt Z, ‘hoe nodig ik de persoon direct uit om een nieuw leven te beginnen met Jezus’.

Aanmelden

Daarnaast leert de training de deelnemers hoe je eenvoudig en laagdrempelig kunt bidden met mensen. De reden hiervoor is omdat we het kunnen uitleggen, kunnen uitbeelden en kunnen getuigen, maar er is niets krachtiger en mooiers als een ontmoeting met Jezus zelf.

De training is theoretisch door de onderbouwing, praktisch vanwege de vele voorbeelden, interactief vanwege de vragen aan het publiek (zij lezen ook de bijbelteksten voor) en de vraag-en-antwoord tijdens de training en dynamisch dankzij de rollenspellen en video-voorbeelden die getoond worden. De training is daarom geschikt voor alle leeftijden.

Evangelisatie training praktische informatie:

Datum:

Zaterdag 6 oktober 2018

Locatie:

‘De Nieuwe Kerk’ in Amersfoort – Leusderweg 110.
Het is 4 minuten met Stadsbus 8 vanaf Amersfoort Centraal Station. De bus stopt naast de kerk, bushalte Daltonstraat. Parkeren met de auto kan gratis op het terrein van de kerk.

Programma:

9:30 uur inloop
10:00 uur training
11:00 uur pauze
11:15 uur training
12:15 uur lunch pauze (met praktijk video-voorbeelden)
13:00 uur training
14:00 uur start praktijk
15:30 uur evaluatie
16:00 uur einde

Benodigdheden:

Bijbel, kladblok, pen en lunch.
Koffie en thee is gratis.

Kosten:

De training kost geen geld, maar er zal wel een collecte zijn ten bate van de huur van de zaal.


Aanmelden evangelisatie training

 


U kunt zich hier kosteloos aanmelden voor de evangelisatie training. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Wilt u zelf een evangelisatie training organiseren in uw kerk? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vrijblijvend advies voor uw ideeën.

 

Aankomende activeiten:

09 september 2018 – Christengemeente Gorinchem
19 september 2018 – Evangelisatie training Bijbelschool Foundation 4 Life
26 september 2018 – Praktijk evangelisatie in Amersfoort met studenten Bijbelschool Foundation 4 Life
10 oktober 2018 – Praktijk evangelisatie in Amersfoort met studenten Bijbelschool Foundation 4 Life
21 oktober 2018 – Tiener samenkomst bij de Pijler in Lelystad
11 november 2018 – Jongerenweekend Stichting Kaleb
14 november 2018 – Praktijk evangelisatie in Amersfoort met studenten Bijbelschool Foundation 4 Life
21 november 2018 – Praktijk evangelisatie in Amersfoort met studenten Bijbelschool Foundation 4 Life
25 november 2018 – Reveilgemeente Lelystad

Evangelisatie training in Amersfoort

Altijd al hebben leren evangeliseren? Of wil je een concrete leidraad en uitleg hebben waar je wat aan hebt op je werk, thuis, op verjaardagen of op straat? Dit is je kans!

Zaterdag 6 oktober 2018 geven we weer een interkerkelijke evangelisatie training! De deelname is geheel gratis (wel collecte i.v.m. zaalhuur). De locatie is centraal gelegen in Nederland, namelijk op 4 min. afstand met de stadsbus vanaf Amersfoort Centraal Station. De toerusting duurt van 10:00 uur tot 14:00 uur waarna de praktijk begint tot 16:30 uur.

Meer informatie

Maak het werk mogelijk

Door ons financieel te helpen, door met ons in gebed te strijden of door heel praktisch te voorzien in benodigd werk voor de campagnes!

Contact en vragen

Heeft u vragen over Stichting Nederland gered of het werk wat wij doen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons! We staan u graag te woord. U kunt ons bellen op 06-47045659 of stuur ons een email op info@nederlandgered.nl