Logo-Nederland-zal-worden-Gered-vierkant

Evangelisatie training

Ons hart staat in vuur en vlam om Nederland te redden door het krachtige bloed van Jezus. Maar wij kunnen niet al uw collega’s, uw buurman, uw familie en uw vrienden bereiken. Die plek van invloed heeft u namelijk. Onze visie is simpel maar effectief. Het is gebaseerd op Efeze 4:11-12. Het is onze taak om het Lichaam op te bouwen en de Heiligen toe te rusten.

We rusten u graag op locatie toe om met vrijmoedigheid, vol kracht, helderheid en zelfverzekerd de goede boodschap te brengen. Op uw werk, bij uw buren, op de sportclub, op een verjaardag of waar u zich dan ook bevind.

We maken samen een planning voor de dag, de toerusting kan bijvoorbeeld duren van 10:00 uur tot 14:00 uur waarna we vervolgens het geleerde direct in de praktijk gaan brengen. We kunnen dan gaan evangeliseren in het de buurt van uw locatie.

  • Levensveranderende reis van logica
  • Grondig fundament vanuit het Woord van God
  • Jaren praktijkervaring met veel voorbeelden en situaties
  • Duidelijke video voorbeelden
  • Door de hele training heen vraag en antwoord
  • Puttend uit jaren ervaring op allerlei gebieden met confrontatie van allerlei bevolkingsgroepen, afkomsten en sociale verschillen.

U krijgt een rode draad in handen die u zich snel eigen heeft gemaakt zodat u in de kracht van de Heilige Geest vol liefde de geweldige reddende Waarheid mag delen.

De deelnemers krijgen een rode draad mee van a  tot z met letterlijk welke vragen ze kunnen stellen om zo naar het punt van redding te komen. Vanaf punt A ‘hoe stuur ik een gesprek naar God’ tot punt Z, ‘hoe nodig ik de persoon direct uit om een nieuw leven te beginnen met Jezus’.

De training is theoretisch door de onderbouwing, praktisch vanwege de vele voorbeelden, interactief vanwege de vragen aan het publiek (zij lezen ook de bijbelteksten voor) en de vraag-en-antwoord tijdens de training en dynamisch dankzij de rollenspellen en video-voorbeelden die getoond worden. De training is daarom geschikt voor alle leeftijden.

Evangelisatie training praktische informatie:

Voorstel dagprogramma:

9:30 uur inloop
10:00 uur training
11:00 uur pauze
11:15 uur training
12:15 uur lunch pauze (met praktijk video-voorbeelden)
13:00 uur training
14:00 uur start praktijk
15:30 uur evaluatie
16:00 uur einde

Benodigdheden voor deelnemers:

Bijbel, kladblok en pen.

Benodigdheden zaal:

Beamer met geluidsondersteuning (YouTube filmpje).

Meer informatie m.b.t. een training plannen:

 

Aankomende activeiten:

18 september 2019 – Evangelisatie training Bijbelschool Foundation 4 Life
21 september 2019 – Evangelisatie training Pinkstergemeente Stadskanaal
22 september 2019 – Evangeliegemeente Morgenstond Nieuwegein
29 september 2019 – VEG De Burcht in Sleeuwijk
20 oktober 2019 – Christengemeente Huizen
01 december 2019 – VEG Elburg
23 februari 2020 – Evangeliegemeente Morgenstond Nieuwegein
04 oktober 2020 – Evangeliegemeente Morgenstond Nieuwegein

Evangelisatie training

Wilt u graag een training aanbieden aan uw gemeenteleden? Een praktische training waarin de deelnemers een concrete leidraad en uitleg hebben welke ze kunnen gebruiken op het werk, thuis, op verjaardagen en op straat!

Het is mogelijk om een training te organiseren vanuit uw organisatie. We komen dan op locatie de training geven. Het is mogelijk om ook die dag een praktijk gedeelte te doen.

Meer informatie

Maak het werk mogelijk

Door ons financieel te helpen, door met ons in gebed te strijden of door heel praktisch te voorzien in benodigd werk voor de campagnes!

Contact en vragen

Heeft u vragen over Stichting Nederland gered of het werk wat wij doen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons! We staan u graag te woord. een email sturen via [email protected]