Dag 1 – Evangelisatie campagne Goes ‘de Kracht van Pasen’

Geschreven door Joosse op . Geplaatst in Goes

Evangelisatiecampagne Goes opbouwDe eerste dag van de evangelisatie campagne in Goes begon regenachtig en koud maar met veel verwachting wat God zou gaan doen deze week. Om 8:00 uur stonden we op de Grote Markt in Goes om het terrein op te bouwen. De wagens reden het terrein op en binnen enkele uren stond het podium, het LED scherm, twee zij-tenten en de regietent op de Grote Markt in Goes. Het zag er indrukwekkend uit en het team was klaar voor de avond.

Na een korte pauze bij het gastgezin en een heerlijk verzorgde maaltijd door vrijwilligers uit de kerk begonnen de laatste instructies voor de avond en begon de voorbede. Het was een krachtige tijd waarin we God dichtbij ervoeren en wisten dat Hij dit allemaal bedacht, geïnitieerd en mogelijk gemaakt had.

We liepen gezamenlijk naar de Grote Markt waar we de badges uitdeelden en de laatste vrijwilligers hun plekken innamen. Het was tijd om de eerste avond van de 3-daagse openlucht evangelisatie campagne ‘De Kracht van Pasen’ te beginnen. Om 20:00 uur werd het helemaal droog en kwamen de mensen naar het plein. Evangelisatie campagne Goes opening

Na de opening van de avond door een lokale voorganger begon de band met een prachtig nummer ‘Staak de Strijd’. Het klonk zuiver, het geluid was erg goed en de lichten zorgden voor een geweldig beeld. De tekst werd op een duidelijke manier op het grote LED scherm vertoond. De 3 aanwezige camera’s zorgde ervoor dat iedereen kon zien wat er gebeurde op het podium. Evangelisatie campagne Goes Dramateam

 

Na het eerste nummer kwam het dramateam dat een prachtige opvoering deed van ‘Via Dolorosa’. Het raakte mensen en de betekenis van het lied kwam duidelijk naar voren omdat ook hierbij de teksten (incl. vertaling) duidelijk op het LED scherm geprojecteerd werd.

Toen werd er na een korte introductie over de God van wonderen verteld dat ook vandaag de dag Jezus wonderen wilt doen. Er volgde genezing aan de hand van woorden van kennis. Zo was Lucie er die getuigde op het podium dat haar achillespees volledig genezen was na een gebed vanaf het podium. Evangelisatie campagne Goes genezing LucieGeen pijn meer! De God van wonderen was in ons midden. Er gebeurde nog meer wonderen en mensen werden fysiek genezen. Prijs God!

Meteen hierna was er korte prediking om mensen het geweldige evangelie te vertellen aan de hand van het Paasverhaal. Na de prediking nam de band het over, volgde er weer wonderen en tekenen en werd er weer gepreekt en de mensen werden opgeroepen om een nieuw leven te beginnen, vergeving te ontvangen van hun zonde en te gaan leven met Jezus.

 

Evangelisatiecampagne Goes overzicht 3Nadat de band nog twee nummers had gespeeld was de avond alweer voorbij. Evangelisatiecampagne Goes publiek Het was een geweldige eerste avond en we zijn verwachtingsvol voor wat Jezus morgen gaat doen.

 

Aankomende activeiten:

10 oktober 2018 – Praktijk evangelisatie in Amersfoort met studenten Bijbelschool Foundation 4 Life
20 oktober 2018 – CityLight Alkmaar
21 oktober 2018 – Tiener samenkomst bij de Pijler in Lelystad
11 november 2018 – Stichting Kaleb
11 november 2018 – Jongerenweekend Stichting Kaleb
14 november 2018 – Praktijk evangelisatie in Amersfoort met studenten Bijbelschool Foundation 4 Life
21 november 2018 – Praktijk evangelisatie in Amersfoort met studenten Bijbelschool Foundation 4 Life
25 november 2018 – Reveilgemeente Lelystad
05 december 2018 – Praktijk evangelisatie in Amersfoort met studenten Bijbelschool Foundation 4 Life

Evangelisatie training

Wilt u graag een training aanbieden aan uw gemeenteleden? Een praktische training waarin de deelnemers een concrete leidraad en uitleg hebben welke ze kunnen gebruiken op het werk, thuis, op verjaardagen en op straat!

Het is mogelijk om een training te organiseren vanuit uw organisatie. We komen dan op locatie de training geven. Het is mogelijk om ook die dag een praktijk gedeelte te doen.

Meer informatie

Maak het werk mogelijk

Door ons financieel te helpen, door met ons in gebed te strijden of door heel praktisch te voorzien in benodigd werk voor de campagnes!

Contact en vragen

Heeft u vragen over Stichting Nederland gered of het werk wat wij doen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons! We staan u graag te woord. U kunt ons bellen op 06-47045659 of stuur ons een email op info@nederlandgered.nl