Dag 1 – Evangelisatie campagne Goes ‘de Kracht van Pasen’

Geschreven door Joosse op . Geplaatst in Goes

Evangelisatiecampagne Goes opbouwDe eerste dag van de evangelisatie campagne in Goes begon regenachtig en koud maar met veel verwachting wat God zou gaan doen deze week. Om 8:00 uur stonden we op de Grote Markt in Goes om het terrein op te bouwen. De wagens reden het terrein op en binnen enkele uren stond het podium, het LED scherm, twee zij-tenten en de regietent op de Grote Markt in Goes. Het zag er indrukwekkend uit en het team was klaar voor de avond.

Na een korte pauze bij het gastgezin en een heerlijk verzorgde maaltijd door vrijwilligers uit de kerk begonnen de laatste instructies voor de avond en begon de voorbede. Het was een krachtige tijd waarin we God dichtbij ervoeren en wisten dat Hij dit allemaal bedacht, geïnitieerd en mogelijk gemaakt had.

We liepen gezamenlijk naar de Grote Markt waar we de badges uitdeelden en de laatste vrijwilligers hun plekken innamen. Het was tijd om de eerste avond van de 3-daagse openlucht evangelisatie campagne ‘De Kracht van Pasen’ te beginnen. Om 20:00 uur werd het helemaal droog en kwamen de mensen naar het plein. Evangelisatie campagne Goes opening

Na de opening van de avond door een lokale voorganger begon de band met een prachtig nummer ‘Staak de Strijd’. Het klonk zuiver, het geluid was erg goed en de lichten zorgden voor een geweldig beeld. De tekst werd op een duidelijke manier op het grote LED scherm vertoond. De 3 aanwezige camera’s zorgde ervoor dat iedereen kon zien wat er gebeurde op het podium. Evangelisatie campagne Goes Dramateam

 

Na het eerste nummer kwam het dramateam dat een prachtige opvoering deed van ‘Via Dolorosa’. Het raakte mensen en de betekenis van het lied kwam duidelijk naar voren omdat ook hierbij de teksten (incl. vertaling) duidelijk op het LED scherm geprojecteerd werd.

Toen werd er na een korte introductie over de God van wonderen verteld dat ook vandaag de dag Jezus wonderen wilt doen. Er volgde genezing aan de hand van woorden van kennis. Zo was Lucie er die getuigde op het podium dat haar achillespees volledig genezen was na een gebed vanaf het podium. Evangelisatie campagne Goes genezing LucieGeen pijn meer! De God van wonderen was in ons midden. Er gebeurde nog meer wonderen en mensen werden fysiek genezen. Prijs God!

Meteen hierna was er korte prediking om mensen het geweldige evangelie te vertellen aan de hand van het Paasverhaal. Na de prediking nam de band het over, volgde er weer wonderen en tekenen en werd er weer gepreekt en de mensen werden opgeroepen om een nieuw leven te beginnen, vergeving te ontvangen van hun zonde en te gaan leven met Jezus.

 

Evangelisatiecampagne Goes overzicht 3Nadat de band nog twee nummers had gespeeld was de avond alweer voorbij. Evangelisatiecampagne Goes publiek Het was een geweldige eerste avond en we zijn verwachtingsvol voor wat Jezus morgen gaat doen.

 

Aankomende activeiten:

14 november 2017 – Evangelisatie training en praktijk Bijbelschool C7 en Foundation 4 Life
18 november 2017 – Interkerkelijke Evangelisatie Training en praktijk van Stichting Nederland Gered
19 november 2017 – Evangelische kerk de Schuilplaats Bergen op Zoom
26 november 2017 – Evangeliegemeente Castricum
29 november 2017 – Praktijk evangelisatie in Amersfoort met studenten Bijbelschool Foundation 4 Life
06 december 2017 – Praktijk evangelisatie in Amersfoort met studenten Bijbelschool Foundation 4 Life
07 december 2017 – Praktijk evangelisatie met Rafaël Amersfoort
10 december 2017 – Vrije Evangelische Gemeente Elburg
17 december 2017 – Evangelisch Centrum Shelter Dronten
20 december 2017 – Praktijk evangelisatie in Amersfoort met studenten Bijbelschool Foundation 4 Life
28 januari 2018 – @ The Cross – VEG Elburg jongeren
18 februari 2018 – Ichtus VBG in Twente

Evangelisatie training in Amersfoort

Altijd al hebben leren evangeliseren? Of wil je een concrete leidraad en uitleg hebben waar je wat aan hebt op je werk, thuis, op verjaardagen of op straat? Dit is je kans!

Zaterdag 18 november 2017 geven we weer een interkerkelijke evangelisatie training! De deelname is geheel gratis (wel collecte i.v.m. zaalhuur). De locatie is centraal gelegen in Nederland, namelijk op 4 min. afstand met de stadsbus vanaf Amersfoort Centraal Station. De toerusting duurt van 10:00 uur tot 14:00 uur waarna de praktijk begint tot 16:30 uur.

Meer informatie

Maak het werk mogelijk

Door ons financieel te helpen, door met ons in gebed te strijden of door heel praktisch te voorzien in benodigd werk voor de campagnes!

Contact en vragen

Heeft u vragen over Stichting Nederland gered of het werk wat wij doen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons! We staan u graag te woord. U kunt ons bellen op 06-47045659 of stuur ons een email op info@nederlandgered.nl