Dag 3 – Evangelisatie campagne Goes ‘de Kracht van Pasen’

Geschreven door Joosse op . Geplaatst in Goes

Evangelisatie training campagne GoesDe derde en laatste dag van de evangelisatie campagne in Goes ‘de Kracht van Pasen’ begon om 10:00 uur met evangelisatie training deel 2. Het was een blauwe lucht en de zon scheen volop. Een heerlijk contrast met de afgelopen dagen van regen. We kwamen weer samen in het gebouw van de lokale kerk waarin we vragen mochten beantwoorden, elkaar mochten motiveren en het Woord mochten induiken om te leren over evangelisatie.

Na de training gingen we evalueren tijdens de lunch met alle coördinatoren en hebben we de laatste zaken besproken van de laatste avond van de campagne. Na de lunch was er een krachtige voorbede en gingen we de straat op om het evangelie te delen en mensen weer uit te nodigen voor de laatste campagne avond.

Tijdens de evangelisatie middag scheen de zon volop en zijn er zeer goede gesprekken geweest en zijn er diverse wonderen gebeurd. Een daarvan is zeer opmerkelijk. Een jonge vrouw was met twee vrienden in de stad op weg naar een coffeeshop om meer wiet te gaan halen. Nadat het evangelie was uitgelegd werd haar vinger totaal genezen door gebed. Een van haar vrienden reageerde daarop dat hij clean wilde worden omdat hij anders de opleiding niet kon volgen. Hij vroeg of daar ook voor gebeden kon worden. Na het gebed keek hij helder uit zijn ogen en reageerde dat hij dit nog nooit meegemaakt had, in een klap kon hij weer helder nadenken, had hij geen zin meer om te gaan doen wat ze van plan waren (joints roken) en getuigde hij tegen zijn vriend. Zijn vriend wilde dat ook ervaren en ook hij werd na gebed bevrijd van zijn bedwelming op dat moment en stond met grote ogen en verbazing tegen zijn vriend te vertellen dat dit toch wel echt onverklaarbaar was en bijzonder! Alle drie kregen op die middag een ontmoeting met Jezus en we mochten hen uitnodigen voor de avond campagne. God is goed en verandert levens!

Evangelisatie campagne Goes - band - Nederland GeredNa de evangelisatie genoten we van een heerlijk verzorgde maaltijd door mensen uit de lokale gemeente. Heerlijk en wat een zegen om zo samen op te trekken voor Jezus! Na het eten ging de band soundchecken, werden de laatste instructies gegeven en volgde een tijd van voorbede.

Het was nog steeds een heerlijke dag toen we naar de Grote Markt liepen en genoten van de zon die scheen. De laatste campagne avond was weer iets anders dan de andere voorgaande avonden. Na de opening samen met iemand uit de lokale kerk werd er een prachtig nummer opgevoerd door de getalenteerde band. Vervolgens volgde er een getuigenis van iemand uit Goes zelf die vrij gekomen is van drugs, depressie en een vernietigende levensstijl door God. Hij sprak krachtig en vol passie waardoor vele mensen bleven staan luisteren.

 Evangelistie campagne Goes - woorden van kennis delenEr volgde weer een lied gezongen door de band waarna er op woorden van kennis werden uitgesproken. Er gebeurde diverse genezingen en mensen werden aangeraakt door Jezus liefde. Daarop volgde een prediking over de genade en vergeving van Jezus uitgelegd aan de hand van de brugwachter die een afschuwelijke keus moet maken. De brug open laten waardoor de trein met honderden mensen de rivier in rijd of zijn zoon die vast zit in de machinekamer laten sterven en de trein veilig laten doorrijden. De brugwachter kiest ervoor om zijn eniggeboren zoon op te offeren voor al die mensen in de trein.

De oproep werd gedaan en er werden beslissingskaarten ingevuld. Daarna kreeg ieder persoon die een kaart had ingevuld een bijbel en nazorgboekje! Het was weer feest in de hemel.

Prediking evangelisatie campagne Goes - Nederland GeredVervolgens speelde band weer een geweldig nummer waarna er wederom een getuigenis werd gedeeld door iemand uit Goes. Zijn getuigenis was ook pakkend, aangrijpend en mensen herkenden zich er in. Na weer een moment van bidden voor de zieken werd de prediking gedaan aan de hand van het verhaal van de verloren zoon. Weer werden er beslissingskaarten ingevuld en kregen die mensen een bijbel en nazaorgboekje. Prijs God voor nieuwe en veranderende levens!

De afsluiting werd gedaan en mensen konden nog naar ons toe komen voor gebed. De band gaf een laatste toegift en weer gebeurden er wonderen en werden er mensen overgedragen aan de nazorgers. Geweldig wat een prachtig werk we mochten doen voor onze Koning!

Aankomende activeiten:

18 september 2019 – Evangelisatie training Bijbelschool Foundation 4 Life
21 september 2019 – Evangelisatie training Pinkstergemeente Stadskanaal
22 september 2019 – Evangeliegemeente Morgenstond Nieuwegein
29 september 2019 – VEG De Burcht in Sleeuwijk
20 oktober 2019 – Christengemeente Huizen
01 december 2019 – VEG Elburg
23 februari 2020 – Evangeliegemeente Morgenstond Nieuwegein
04 oktober 2020 – Evangeliegemeente Morgenstond Nieuwegein

Evangelisatie training

Wilt u graag een training aanbieden aan uw gemeenteleden? Een praktische training waarin de deelnemers een concrete leidraad en uitleg hebben welke ze kunnen gebruiken op het werk, thuis, op verjaardagen en op straat!

Het is mogelijk om een training te organiseren vanuit uw organisatie. We komen dan op locatie de training geven. Het is mogelijk om ook die dag een praktijk gedeelte te doen.

Meer informatie

Maak het werk mogelijk

Door ons financieel te helpen, door met ons in gebed te strijden of door heel praktisch te voorzien in benodigd werk voor de campagnes!

Contact en vragen

Heeft u vragen over Stichting Nederland gered of het werk wat wij doen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons! We staan u graag te woord. een email sturen via [email protected]