Nieuwe Testament in een maand

Het hele Nieuwe Testament beluisteren duurt iets minder dan 22 uur. In slechts een maand tijd kun je het gehele Nieuwe Testament geluisterd hebben! Dit kun je op verschillende manieren doen bijvoorbeeld onderweg naar het werk, tijdens het huishouden of tijdens het sporten!

  • 45 minuten elke dag
  • 1½ uur 4 dagen per week
  • 1 uur 5 dagen per week

Downloaden is eenvoudig en gratis

Het downloaden is eenvoudig (rechtermuisknop -> opslaan als) en zal altijd gratis blijven! Ook kun je het gemakkelijk op je smartphone zetten door gebruik te maken van de podcast. Gezegend door de opnames? Ondersteun Stichting Nederland Gered!

Bijbel HSV PodcastBijbel HSV PodcastHSV bijbel voorgelezen RSS

HSV bijbel voorgelezen

Het is zo ontzettend belangrijk dat we de bijbel tot ons nemen. Door te lezen, te studeren, te overdenken en door het te horen groeien we in het geloof opdat we ons in liefde aan de waarheid houden, zodat we in alles toe zullen groeien naar Hem Die het Hoofd is, namelijk Christus.

Zo is dan het geloof uit het gehoor en het gehoor door het Woord van God. Romeinen 10:17

Niets kan het horen en lezen van de bijbel vervangen. Geen preken luisteren, geen boeken lezen, geen films over de bijbel bekijken… het pure Woord van God tot je nemen is een van de beste dingen die je dagelijks kan doen.

Want het Woord van God is levend en krachtig en scherper dan enig tweesnijdend zwaard, en het dringt door tot op de scheiding van ziel en geest, van gewrichten en merg, en het oordeelt de overleggingen en gedachten van het hart. Hebreeën 4:12

Vaak kunnen we tijdens onze dagelijkse bezigheden niet de bijbel vasthouden of onze ogen op iets anders richten. Tijdens het autorijden, fietsen, sporten of afwassen is dat niet mogelijk. Ook voor blinden en slechtzienden is er soms een extra drempel om de bijbel te lezen. Om die reden hebben we de Herziene Staten Vertaling ingesproken en geven we deze als Podcast en MP3 audio bestanden vrij. U kunt de HSV bijbel dan overal beluisteren d.m.v. uw MP3 speler, tablet, smartphone of computer.

Alle bijbelboeken zijn letterlijk vanuit de Herziene Staten Vertaling opgelezen en zijn zonder toevoegingen of weggelaten woorden ingesproken.

Oude Testament

Bijbel-HSV---voorgelezen-door-Matthias-Joosse---Stichting-Nederland-Gered

31 Obadja
32 Jona
33 Micha
34 Nahum
35 Habakuk
36 Zefanja
37 Haggai
38 Zacharia
39 Maleachi

Nieuwe testament (download als .zip bestand)

01 Mattheüs
02 Markus
03 Lukas
04 Johannes
05 Handelingen
06 Romeinen
07 1 Korinthe
08 2 Korinthe
09 Galaten (opnieuw opgenomen!)
10 Efeze (opnieuw opgenomen!)
11 Filippenzen
12 Kolossenzen
13 1 Thessalonicenzen
14 2Thessalonicenzen
15 1 TimotheüsMiniboekje evangelisatie - Goed Nieuws
16 2 Timotheüs
17 Titus
18 Filemon
19 Hebreeën
20 Jakobus (opnieuw opgenomen!)
21 1 Petrus
22 2 Petrus
23 1 Johannes
24 2 Johannes
25 3 Johannes
26 Judas
27 Openbaring

Kom regelmatig terug voor nieuwe bijbelboeken of abonneer je op de podcast.

Aankomende activeiten:

18 september 2019 – Evangelisatie training Bijbelschool Foundation 4 Life
21 september 2019 – Evangelisatie training Pinkstergemeente Stadskanaal
22 september 2019 – Evangeliegemeente Morgenstond Nieuwegein
29 september 2019 – VEG De Burcht in Sleeuwijk
20 oktober 2019 – Christengemeente Huizen
01 december 2019 – VEG Elburg
23 februari 2020 – Evangeliegemeente Morgenstond Nieuwegein
04 oktober 2020 – Evangeliegemeente Morgenstond Nieuwegein

Evangelisatie training

Wilt u graag een training aanbieden aan uw gemeenteleden? Een praktische training waarin de deelnemers een concrete leidraad en uitleg hebben welke ze kunnen gebruiken op het werk, thuis, op verjaardagen en op straat!

Het is mogelijk om een training te organiseren vanuit uw organisatie. We komen dan op locatie de training geven. Het is mogelijk om ook die dag een praktijk gedeelte te doen.

Meer informatie

Maak het werk mogelijk

Door ons financieel te helpen, door met ons in gebed te strijden of door heel praktisch te voorzien in benodigd werk voor de campagnes!

Contact en vragen

Heeft u vragen over Stichting Nederland gered of het werk wat wij doen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons! We staan u graag te woord. een email sturen via [email protected]