Maandelijkse gift

Ondersteun het werk van Stichting Nederland Gered met uw maandelijkse gift. Door uw toezegging kunnen we concretere plannen maken voor het jaar wat voor ons ligt. Maandelijkse giftgevers vormen een financieel fundament voor Stichting Nederland Gered. Geweldig als u ons zo wilt steunen!

Vanwege de regels van de Nederlandse Bank is het voor Stichting Nederland Gered nog niet mogelijk om zelf incasso’s uit te voeren. Om die reden vragen we u om uw maandelijkse ondersteuning zelf over te maken. U kunt via internet bankieren een automatische opdracht ingeven zodat uw maandelijkse gift netjes wordt overgemaakt.

We ontvangen graag wel uw gegevens zodat we weten in onze administratie dat u ons maandelijks wilt helpen!

Aankomende activeiten:

10 oktober 2018 – Praktijk evangelisatie in Amersfoort met studenten Bijbelschool Foundation 4 Life
20 oktober 2018 – CityLight Alkmaar
21 oktober 2018 – Tiener samenkomst bij de Pijler in Lelystad
11 november 2018 – Stichting Kaleb
11 november 2018 – Jongerenweekend Stichting Kaleb
14 november 2018 – Praktijk evangelisatie in Amersfoort met studenten Bijbelschool Foundation 4 Life
21 november 2018 – Praktijk evangelisatie in Amersfoort met studenten Bijbelschool Foundation 4 Life
25 november 2018 – Reveilgemeente Lelystad
05 december 2018 – Praktijk evangelisatie in Amersfoort met studenten Bijbelschool Foundation 4 Life

Evangelisatie training

Wilt u graag een training aanbieden aan uw gemeenteleden? Een praktische training waarin de deelnemers een concrete leidraad en uitleg hebben welke ze kunnen gebruiken op het werk, thuis, op verjaardagen en op straat!

Het is mogelijk om een training te organiseren vanuit uw organisatie. We komen dan op locatie de training geven. Het is mogelijk om ook die dag een praktijk gedeelte te doen.

Meer informatie

Maak het werk mogelijk

Door ons financieel te helpen, door met ons in gebed te strijden of door heel praktisch te voorzien in benodigd werk voor de campagnes!

Contact en vragen

Heeft u vragen over Stichting Nederland gered of het werk wat wij doen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons! We staan u graag te woord. U kunt ons bellen op 06-47045659 of stuur ons een email op info@nederlandgered.nl