Maandelijkse gift

Ondersteun het werk van Stichting Nederland Gered met uw maandelijkse gift. Door uw toezegging kunnen we concretere plannen maken voor het jaar wat voor ons ligt. Maandelijkse giftgevers vormen een financieel fundament voor Stichting Nederland Gered. Geweldig als u ons zo wilt steunen!

Vanwege de regels van de Nederlandse Bank is het voor Stichting Nederland Gered nog niet mogelijk om zelf incasso’s uit te voeren. Om die reden vragen we u om uw maandelijkse ondersteuning zelf over te maken. U kunt via internet bankieren een automatische opdracht ingeven zodat uw maandelijkse gift netjes wordt overgemaakt.

We ontvangen graag wel uw gegevens zodat we weten in onze administratie dat u ons maandelijks wilt helpen!

Aankomende activeiten:

10 februari 2019 – Christengemeente Huizen
21 februari 2019 – Evangelisatie training & praktijk bijbelschool Kingdom Life College
03 maart 2019 – VEG Elburg
24 maart 2019 – Evangeliegemeente Morgenstond Nieuwegein
02 juni 2019 – Levend Evangelie Gemeente Aalsmeer
30 juni 2019 – VEG Elburg
07 juli 2019 – Christengemeente Huizen
15 september 2019 – Evangeliegemeente Morgenstond Nieuwegein
29 september 2019 – VEG De Burcht in Sleeuwijk
20 oktober 2019 – Christengemeente Huizen
01 december 2019 – VEG Elburg

Evangelisatie training

Wilt u graag een training aanbieden aan uw gemeenteleden? Een praktische training waarin de deelnemers een concrete leidraad en uitleg hebben welke ze kunnen gebruiken op het werk, thuis, op verjaardagen en op straat!

Het is mogelijk om een training te organiseren vanuit uw organisatie. We komen dan op locatie de training geven. Het is mogelijk om ook die dag een praktijk gedeelte te doen.

Meer informatie

Maak het werk mogelijk

Door ons financieel te helpen, door met ons in gebed te strijden of door heel praktisch te voorzien in benodigd werk voor de campagnes!

Contact en vragen

Heeft u vragen over Stichting Nederland gered of het werk wat wij doen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons! We staan u graag te woord. U kunt ons bellen op 06-47045659 of stuur ons een email op [email protected]